Sv: Re: SAAB Skånias sommarträff den 23 augusti!

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter SAAB Skånias sommarträff den 23 augusti! Sv: Re: SAAB Skånias sommarträff den 23 augusti!

#125615
porsche944
Deltagare

Sektionens sensommar träff är ju en av höjdpunkterna under året. Dessutom är det förmodligen den tillställning som är mest jobbig att ro i land. Det är inte speciellt kul för dom som har tagit på sig jobbet om det endast kommer en 6 -7 bilar dit.

Jag kan hålla med dig Dan att det borde vara obligatoriskt att ställa upp, framför allt med tanke på hur mycket jobb det ligger bakom. Regn är aldrig kul, men för 3 år sedan hade vi häll regn, ifjol började det att regna vid hemfärden.

Men det som jag ser som alldra viktigast, om det blir dålig uppslutning på dessa träffarna så är det ingen som vill ta på sig jobbet framöver, det kanske blir så att vi får sluta med dessa sommar rallyn!

Sektionens medlemmar kör ju helt vilt till många av de andra tillställningarna, jag tycker det borde vara viktigare att komma på någon av de träffarna som vi i vår egen sektion fixar till.

2002 var vi ca 25 bilar. Detta borde vi kunna slå rätt så lätt.

Uppmaningen är således, se till att anmäla er till Martin ni som ännu inte gjort det.
Vädret? Det ser vi på lördag när vi vaknar, regn vatten klarar de flesta gammelbilar av.

Så väl mött på lördag.

Hoppas att du Dan tycker att jag varit tydlig :lecture:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng