Sv: Re: SAAB Skånias Sommarträff INSTÄLLD!

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter SAAB Skånias Sommarträff INSTÄLLD! Sv: Re: SAAB Skånias Sommarträff INSTÄLLD!

#125897
Per-Erik
Deltagare

Ok… jag har som musiker, som ett exempel, varit med o arrangerat diverse konserter osv och haft alltifrån 2 till 1000 pers som kommit. Det har alltid varit min målsättning att genomföra arrangemanget för dem som faktiskt kommit och inte snuvat dem på upplevelsen på grund av dem som inte varit där.

Hur många jag anser vara nödvändigt? 2 bilar så har man en träff 😉 – Att en del, jag själv inräknad, inte vill ut o köra i regn o rusk måste man ha respekt för, och personligen känns det lite som att det har saknats i denna diskussion. Allt snack om att det borde vara obligatoriskt, det hör inte hemma i en hobby, även om jag kan förstå frustrationen över att inte fler visar intresse… Kan måhända vara att jag är lättstött och det inte alls har varit menat på det sättet, det är bara som jag kännt det. Morot är trevligare än piska.

Jag åker gärna iväg på träffar, men eftersom jag har familj som jag tycker jag träffar för sällan så vill jag ha dem med, och tanken på att packa in alla i bilen, köra i 1,5 timme, sitta i bilen i regnet o titta på andra i sina bilar och sen köra 1,5 timme hem igen, nej det kändes inte så lockande…

Med det sagt vill jag säga att jag är ledsen övar att träffen blev inställd, vi hade faktiskt sett fram emot möjligheten att åka om vädret tillät, och vi hoppas på att något dyker upp längre fram.
mvh,

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng