Sv: Re: SAAB statistik

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT SAAB statistik Sv: Re: SAAB statistik

#54212

För kanske tiotalet år sedan ringde jag Bilregistret och blev kopplad till någon specialavdelning som kostnadsfritt berättade för mig hur många Fiat 126 som fanns kvar i registret och hur många av dem som gick i trafik. Rutinerna kan förstås ha ändrats med tiden och även då skulle det ha kostat att få ut mer komplexa sammanställningar i pappersform. Kan tänka mig att de helt enkelt kan tänka sig att lätta på rutinerna om man som privatperson ringer och ber om muntligt besked om mindre komplicerade uppgifter.

På tal om saabstatistik, jag får ibland intrycket att det just 1964 tillverkades många 96:or. Min uppfattning kan förstås störas om att jag har ett speciellt förhållande till just den årsmodellen och blundar för det som talar emot min statistik…:)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng