Sv: Re: SAAB TRÄFFEN I KARLSTAD

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter SAAB TRÄFFEN I KARLSTAD Sv: Re: SAAB TRÄFFEN I KARLSTAD

#85013
Dicst
Deltagare

Hej och tack själv för att du deltog!

Närmast på tur står att samla adresserna på de som deltog i digital form, så att det kan mailas runt info. Ska ordna med detta så snart det blir tid över….

Sedan är det väl lite planering inför åkande till SAAB-festivalen som är på tur. Det vore ju trevligt om vi kunde åka ett eller flera gäng ner mot Trollhättan, det för ju med sig fördelar att färdas i grupp när man åker gammelbil långt. Hör gärna av er till mig så kan jag förmedla mellan olika grupper och dagar när det blir dags.

En ny träff på Slussvaktarstugan i sommar är given förståss.

Inför hösten har jag lite ideer som ligger på skrivbordet hemma. Bl.a har jag kört runt och dragit upp ett lämpligt litet ”rally” för de som gillar att röra på bilen. Nu är det ju mycket annat som kallar på uppmärksamheten detta år, både privat och inom saabvärlden, så det får rulla på lite i bakgrunden. Men visst vore det trevligt att bjuda in t.ex Saabgaraget Sthlm eller Trollhättesektionen på en sådan samkväm här i Värmland?

/Dick.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng