Sv: Re: Saab V4 -67

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab V4 -67 Sv: Re: Saab V4 -67

#139758

martin h
Deltagare

Ny uppdatering.

Arbetet har rullat på i sakta mak, man har ju inte tid att smita till garaget varje kväll (tyvärr!).

Jag tror ändå att tidplanen håller. Det är många små moment som skall göras nu. Senasta tiden så har jag monterat i rutor (dock inte framrutan ännu),limmat ljuddämpningsplattor på golv och torpedvägg, luftat koppling och bromsar, ställt in ”toe in”, dörstopp, stänkskydd mm.

Igår var i alla fall en stor dag. Jag hade tagit en semesterdag och var hemma tillsammans med en kompis och jobbade hela dan. Det resultarade i att vi kunde ta en provtur på gatan. I och för sig utan huv och högerdörr, men ändå!!!!

Bilden: Lite låg sittställning utan stol!!

Vi fick lite problem med växellänkaget. Hade troligtvis gjort något fel när jag monteradr spaken i rattlagerbocken. Nu är det isärtaget och monterat igen, och nu känns växlarna som de ska.

Ett problem är dock att bilen är för hög i fram. Det är nya fjädrar från Biltema. Kommer inte ihåg om de var längre än de gamla omonterade, men nu står i alla fall bilen väldigt högt. Jag trodde att de skulle sjunka när allt kom i, men inte…
Någon som har tips. Frågan är ju om de är för hårda eller för långa? Om de bara är för långa kanske man kan kapa av dem.

/Martin

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng