Sv: Re: SAAB V4 FÖR OCH IMOT?

Forum / Övrigt / Allmänt / SAAB V4 FÖR OCH IMOT? / Sv: Re: SAAB V4 FÖR OCH IMOT?

    juli 21, 2007 at 21:32 #109281

    Hej igen tack för era svar. Jag vill inte slå någon på fingrarna men efter att ha haft mk1 transiter så vill jag berätta följande ang transiten. Det var den första bilen som ford byggde både i england och i tyskland, de tyska fick “vår” v4 den som sitter i saaben de sobyggdes i england fick den större v4.an som bara delar antal cylindrar och ser lika, så snubblar du på en transit 61-65 Sdan ut. Vår tarnsit försvann från tyskland 65 å snubblar du över en transit som är tillverkad i tyskland mellan dessa år kan du sno motorn rakt ur eller stoppa i en saab motor. Den motron fanns i granadan, samt i den första personbilen som ford byggde på båda sidor kanalen nämligen caprin, sen consul, granada tyska sådana.
    Men du har helt rätt i att en engelsk motor går inte i v4.an men en v4 går i en transit om man byter sprängkåpa:) Överkurs men jag gillar motorer och jag börjar kännna att en saab v4 är vad jag vill ha och åka runt i, frugan gruffar över 2 dörrars och hund, men men en vecka till av konstant jag vill ha borde få henne med:)
    Jag hoppas jag inte gjort något fel nu ang mitt motor utlägg och menar inget illa, jag tänkte bara berätta hur det kom sig att v4 motorn kunde sitta i en transit efter att saaben blivit platt:(