Sv: Re: Saab V4 -racerbil?

Forum Övrigt SSR Saab V4 -racerbil? Sv: Re: Saab V4 -racerbil?

#80679
mats jonsson
Deltagare

Det intressanta är att man kan få ur runt 125 hästar vid ca 6800 rpm med samma slags motor och en Weber 40DFI enligt Sport&Rally-diagrammen. Ur den synvinkeln är det här kråkboet (CT-insuget) rena skräpet. Det var väl bearbetade originalinsug man satte dem på? En 32/36 DFV, DGV eller en 36DCD måste ju fungera minst lika bra.

Fuling. Inte behöver man väl Mexico-fästen till en motor me CT-insuget?

Det finns ett nasarkonsortium längre uppåt landet som styrs av, vi kan kalla honom för ”Ärlige Harry” och som är en driftig person. ”Harry” och hans kamrater har under sommaren sålt ett större parti delar, mycket trimdelar, till England. Uppgifter från England gör gällande att någon eller några har flugit till Sverige för att kolla på prylarna. En del av de här prylarna lär enligt uppgifter från engelska bekanta nu auktioneras ut på E-bay. Samma källor gör gällade att det fanns ett sånt här CT-insug med förgasare i det här partiet.

Tittar man på det här diagrammet så kan man ju konstatera att här tycks någon ha blivit grundlurad. Några kanske man ska säga. För det lär ha annonserats ut på E-bay och kanske nu är sålt vidare. Känns bra. Att det inte bara är mig man lurar till att köpa en massa skräp

Mikael S. Ford-tiderna är intressanta men de gäller väl på torr asfalt? Mina erfarenheter av Capri och Taunus GXL är att de står nästan still när det är blött eller is och snö. En otrimmad tvåtaktare räcker säkert till för att knäcka dem.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng