Sv: Re: SAAB VETERANBILSUTSTÄLLNING

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter SAAB VETERANBILSUTSTÄLLNING Sv: Re: SAAB VETERANBILSUTSTÄLLNING

#111271
jan karlsson
Deltagare

Hej igen!

Nu är utställningen över för denna gång, vädret var kanon, regnet började falla lätt när vi stängde, annars så sken solen mest hela tiden, tror att det är en bra grej att få med sig Saab-återförsäljaren på orten på sådana här evenemang. Nästa år, förmodligen någon gång i maj månad så kör vi igen, då i Kristinehamn hos Wafab bil tillsammans med svenska opelklubben och reservdelsmarknad det ser jag fram emot redan.

Vill ännu en gång tacka följande som gjorde detta möjligt: Lars-Olof Uhlin med fru Anna, Dick Ström med fru Maud, David med fru Katarina som skötte tipspromenaden på ett utmärkt sätt tillsammans med min brorsa Lars med fru Ulrika, min fru Helena som tillsammans med Anna och Maud (Hoppas att inte anna får träningsvärk för allt skivande av rostbiff o skinka) för den fantastiska insatsen med maten. Janne Dahlberg och Janne Sundberg som fixade den varma korven. Dick och Lollo som skötte Saab klubbens husvagn och försäljning av klubbattiraljer med bravur, sedan att Lollo vann 2.a priset med Turbon det var riktigt kul för honom. Sist men inte minst WAFAB i Karlstad som ställde upp på detta.

/Janne ”Bruks” Karlsson

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng