Sv: Re: SAAB95 1969 (Eller, inkarnation av en Custom95

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a) Sv: Re: SAAB95 1969 (Eller, inkarnation av en Custom95

#143843
saabcustom
Deltagare

Nyss hemkommen från en vecka på sydligare breddgrader klev jag ut i garaget för att hälsa på mitt projekt. Upptäckte då att jag glömt att torka av de straxt före avresan tennspacklade sparklådorna och bakre sidoplåtarna med ”bakpulvervatten”…SUCK. Det hade resulterat i att den rena plåten runtom den förtennade/spacklade ytorna hade rostat. Jag skriver detta som varning till andra tennspacklare. Så det blev till att ta fram vinkelslip med stålborste på och köra bort rosten vilket iockförsig gick bra men så förb… onödigt jobb :banghead:

Så nu, med två renskrapade hjulhus och plåtrena sparklådor/sidoplåtar så ska Hagmans gula 2k-primer provas för första gången 🙂 Frågan är vad som händer med den primern om man målar den på lätt ytrostiga ytor (typ stålborstade men ej blästrade). Nån som vet ?

Den ohemult spännande fortsättningen kommer att berättas nedan….

/ Kenth

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng