Sv: Re: SAAB95 1969 (Eller, inkarnation av en Custom95

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -69 (Eller, inkarnation av en Custom95a) Sv: Re: SAAB95 1969 (Eller, inkarnation av en Custom95

#148788
saabcustom
Deltagare

En bild på (h)julpysslet denna helg (förutom de sedvanlig ”införförstaadventutsmyckningsaktiviteterna”). Det blev som synes 7 bitar att lappa ihop i bakre nedre delen av skärmen. En del svetsande, KYLANDE, knackande och mera svets+kyl så blir det såhär sett, oslipat, från insidan. Om man ser till att plåten omkring svetsen inte blir varmare än ljummen (man ska utan obehag kunna lägga handen på den) så håller sig det någotsenär rakt. Men det krävs tålamod och åter tålamod så man inte svetsar utan att ha kylt ner föregående svets tillräckligt. Det krävs inte så mycket värmeutvidgning för att det ska bli krokigt och svetsar man då ihop det så, jag då haf man skaffat sig mer jobb…. Saliga äro de saktmodiga…..

/ Kenth

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng