Sv: Re: Saabklubben flyttar till virtuell server

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Saabklubben flyttar till virtuell server Sv: Re: Saabklubben flyttar till virtuell server

#200044
Jonathan
Deltagare

@parru wrote:

Har vi någon redundans i systemet om du skulle få för dig att börja köra bakhjulsdrivet (hemska tanke)

Saabklubbens tekniska miljö är uppsatt på så sätt att vem som helst (med någorlunda tekniska kunskaper) ska kunna ta över rollen som webbmaster. I så stor utsträckning som möjligt använder vi standardiserade tjänster, främst baserade på öppen källkod. Det ger oss stabila funktioner med ordentliga säkerhetsuppdateringar och en stor användarbas. Vår hemsida baseras t ex på WordPress, som är världens mest använda system för hemsidehantering. Den tekniska miljön dokumenteras väl och vi har backuper på plats, för att snabbt kunna återställa data om så behövs.

Jag kommer inte vara webbmaster för Saabklubben för all framtid. Men så länge jag är webbmaster så ska Saabklubben och dess medlemmar erbjudas en så bra, säker och kostnadseffektiv IT-verksamhet som möjligt. Och denna verksamhet ska vara personoberoende. Det har varit min inställning från första början.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng