Sv: Re: Saabklubben flyttar till virtuell server

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Saabklubben flyttar till virtuell server Sv: Re: Saabklubben flyttar till virtuell server

#200981
Jonathan
Deltagare

Detta arbete har tagit lite mer tid än beräknat (jag har inte orkat sitta vid datorn flera timmar varje kväll nu när jag är pappaledig) men nu börjar jag bli tillräckligt klar för att genomföra flytten till vår nya server. Det som ska flyttas är vår hemsida, forum, medlemsregister och hemsidorna för alla våra lokalsektioner. Det är totalt ett 15-tal webbplatser.

Allt förutom forumet och hemsidorna för Skåne och Norrland är egentligen redan flyttat. Allt som ligger i WordPress. Testat och klart, hur smidigt som helst. Men för att flytta forumet så behöver jag stänga ner det, så att det inte uppstår inkonsistens mellan databaserna.

Flytten till den nya servern är planerad till söndag 18/1. En exakt tidpunkt kan jag inte ge er, men det kommer framgå att ”forumet är stängt pga serverflytt” här. Det är rätt mycket data som ska flyttas så det kan ta några timmar, men jag arbetar givetvis för att ordna detta så snabbt som möjligt.

Mer information om flytten kommer även skickas ut via e-post till våra lokalsektioner.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng