Sv: Re: Saabmänniskor i GBG?

Forum Övrigt Off Topic Saabmänniskor i GBG? Sv: Re: Saabmänniskor i GBG?

#116771

Karl Ask
Moderator
Saab96Power wrote:
Oj, kul!

Sladd på snö= roligt 😀

hur har du det på bilfronten nudå Karl?:)

har du nån körbar?;)

Och är det möjligt att få provköra en tt?:) har aldrig gjort det..

Min 96-65 går alldeles utmärkt, bara man sätter dit ett batteri. Men den står i hörnet och det kan bli svårt att få ut den… Men vi får se.
Sedan går ju alltid att starta kortnos 95an… Men den har inget avgasystem. Körde ut den en gång för att få in kompisen Volvo? Och det lät, portar runt omkring öppnades och de fattade inte vad som lät så mycket. Men det går att köra. Men det finns inga stolar i och golvet är lite dåligt. host… lite. Den var rostigare än jag trodde.

Det var lite jobbigt att trycka in kopplningen…

Men jag jobbar på det. Har plockat av de bakre bärarmarna och blästart och grundat de nu. Nya bussningar är inköpta, för det skall väl vara motstånd i bärarmarna??? Men när jag skulle lossa en så satte jag knät på golvet bakom passagerarstolen och jag åkte igenom…

Sedan har jag börjat på xp-konan. Men jag blev utkörd från min gamla skola igår… Undra varför? 😉 De klagade på att gamla elever kommer bara tillbaka när de behöver maskiner.

Men jag kan alltid sätta dig i spyfällan så får du putta på med benen därifrån… Är ett stort håll där också.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng