Sv: Re: Saabmuséets ”Blomqvist”-99a

Forum Övrigt SSR Saabmuséets "Blomqvist"-99a Sv: Re: Saabmuséets ”Blomqvist”-99a

#80873
mats jonsson
Deltagare

Hmmm. Nu ska vi se. Jo min dator som jag har på mitt kontor ligger direkt på CBRs system. Jag kan gå in här och kolla runt lite, ställa av och på fordon samt göra lite ägarbyten och så där. Systemet har tyvärr begränsningar så jag inte föra öven en Ferrari på mig om jag skulle se någon på gatan…. Svaret på din fråga är att det är inte någon publik uppkoppling som jag har.

Krister. Jo jag TROR att det kan ha tävlats med den. Men även om den har varit avställd så kan man ju tävla om det är på avlysta vägar. karossen kan ha haft en annan identitet också. mmen så är det det där med årsmodellen. Det är en 77:a. Och man tävlade väl med Turbo CC:n till en början?

Jo jag kan maila bilder på min EMS till dig senare. Tills dess kan du njuta av de som finns på Västerås 99 Club:s hemsida:

http://hem.passagen.se/saab.99/medlem20.htm

Har just varit ute och gasat lite i skogen när jag körde ut dottern till stallet. Den låter så gött med det här 2″-systemet från Simons…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng