Sv: Re: SAABO-65a, fel & brister vid köp?

Forum Modellspecifika forum Saabo/Toppola/Husbil 92H SAABO-65a, fel & brister vid köp? Sv: Re: SAABO-65a, fel & brister vid köp?

#123425
phermansson
Deltagare

Håller med Saab-Bo, men vill lägga till vid alla hål och sprickor i karossen 🙂 Konstruktionen gör att fukt gärna tar sig in men inte ut.
Dragstång och hjulupphängningar är inga konstigheter, men det är ju bra om det går att trycka in dragstången och att vagnen bromsar. Annars är det vanliga trumbromsar, går att använda handbromsvajer till V4 om någon behöver bytas.
Rost kan naturligtvis finnas i ramen, den ser ut som en trekant mellan dragstång och hjulen.
Delar finns generellt inte, men ofta går det att lösa ändå med liknande delar från andra släp. Ett problem jag har är dörrgångjärnen, de växer inte på träd…

Pris… skulle säga att ett vrak ligger på några tusenlappar, en fin vagn runt 20-30k. Den här gav jag 7,5k för: http://www.saabklubben.com/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=71922

http://ubuntu.local/saabklubben/080327/saabfacts/saabfacts.php

http://www.saabklubben.com/wiki/index.php/Saabo

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng