Sv: Re: Saabo -67 (Nytt projekt)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saabo -67 (Nytt projekt) Sv: Re: Saabo -67 (Nytt projekt)

#142272
phermansson
Deltagare

Projektet lever vidare denna sommar, nu i form av en rullande renovering. Vinterdvalan under en presenning innebar tyvärr en rätt fuktig vagn på insidan, vilket givetvis följdes av en del grönprickighet och unken lukt. Det första som gjordes var därför en rejäl skurning av i princip allt i vagnen. Har även fått göra o lite inre målarjobb då underarbetet kanske inte blev så bra gjort under förra årets hetsjakt med tighta deadlines. Har också satt in en solcellsdriven fläkt som förhoppningsvis kommer att minska fukten i husvagnen framöver. Har även bytt ut lite dåligt trä med mera.
Nu till helgen är det dags för Backamo Classic Motor, och i förra veckan slog det mig att jag ville komma med en snyggare vagn än förra året. Ringde runt lite och jagade målaraffär som kunde blanda RAL-kulörer, och fick till slut hjälp av Colorama Trollhättan. Tanken var sedan att bättre på lacken där det behövdes som mest, men jag fick assistans av min snälla pappa och det som skulle bli lite småfix slutade med en helt nymålad vagn. Resultatet blev riktigt bra för ett rollerjobb/garagelack!

Syns ganska bra på bilden (som togs i början av målningen), framväggen har den gamla nikotingula kulören och långsidan den nya vita högblanka.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng