Sv: Re: Saabo -68 (totalrenovering)

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saabo -68 (totalrenovering) Sv: Re: Saabo -68 (totalrenovering)

#114794

phermansson
Deltagare

Har rensat lite mer fukt och fått ut lite skräp idag. Har även vart och köpt en bit Ecoprim, den tunnaste de hade hemma var 50mm. Det får gå det med, blir lagom att dela i tre delar. För att dela på Ecoprimen har jag tänkt att använda en liten konstruktion med en tråd som värms upp (ungefär som man gör när man bygger modellplan). Apparaten är färdig, allt som återstår är att skaffa lite bra tråd.
Har även funderat lite mer på takluckan. Eftersom de flesta takluckor är mindre än Saabons 47x47cm och att jag fått riva bort isoleringen runt luckan är tanken att köpa en ny lucka hos Husvagn-Svensson och montera den i en träram. Först var tanken att använda Marinplywood till ramen, nu lutar det mer åt Aquapanel Outdoor.

Vår skiva Aquapanel Outdoor är en vatten- och fuktbeständig cementbunden skiva som är speciellt utvecklad som underlag för puts på fasadkonstruktioner, men kan också användas på andra ställen där man önskar en robust, stark och väderbeständig utvändig skiva. Skivan är helt oorganisk och kan sålunda icke ruttna eller brytas ner, är obrännbar, formstabil och mycket enkel att bearbeta (ritsas/skärs med kniv och knäcks).

Aquapanel

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng