Sv: Re: Saabo köpes..!!

Forum Modellspecifika forum Saabo/Toppola/Husbil 92H Saabo köpes..!! Sv: Re: Saabo köpes..!!

#51822
saabmaffian
Deltagare

@västkustbo wrote:

Är väldigt intresserad av o få köpa en saabo vagn. Skicket har inte så stor betydelse. Alla tips mottages tacksamt. Självklart betalar jag kontant samt hämtar med trailer.

Jag har en saabo till salu, ett renoversobjekt som jag hållt på med ett par år.

Bodelen är från -64 enligt en föregående ägare nr A18, ramen är tyvärr 3år nyare så på papper är det en -67a.

Det som är gjort på vagnen är, hela insidan är upplagad, plastad och nymålad, inredningen i vagnen är delvis nytillverkad efter mallar av det gamla träet och det som var bra är slipat och betsat, dörrbladen är plastade och upplagade, ramen blästrad och målad, bromsar justerade, blästrade och renoverade bakljus, tror jag bytt alla bultar muttrar och brickor i vagnen.

Det största som är kvar att göra är en sista spackling/slipning, lackering, behöver nya rutor och rutlister, behöver nya dynor, fäste till taklucka.
Sen finns det väl alltid andra saker att göra som att betsa och montera nån lucka, dra el, blästra fälgarna, justera dörren, sy nya gardiner…

De flesta delar finns som dörr, dörrhandtag/lås, dörrgångjärn, baklyktor, innerbelysning, luckhandtag, skena för fastsättning av typ förtält, skena för stenskottsskydd, taklucka, regbelysning, sidomarkeringar.

Pris 20ooo;-

Låter det intressant så kan jag lägga upp ett par bilder.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng