Sv: Re: Saabsåpan

Forum Övrigt Allmänt Saabsåpan Sv: Re: Saabsåpan

#34188

Janne Hagnell
Moderator

@900jubileum wrote:

Det känns som om Youngman skulle kunna bli en lämplig framtida ägare till Saab och jag ser inte alls några problem att man vill fokusera på dem delar som är icke-GM beroende, det är bara positivt. Sen är det ju osäkert om huvudkontor osv. kommer att bli kvar i Sverige, om företaget fortfarande kommer vara ett svenskt företag eller om allt flyttas till Kina.

Jag tror denna spekulant är än mer bättre än t.ex. Turkiets regering som tydligen också skulle vara intresserade. Tydligen hade dem visat intresse för hela konkursboet men att då flytta allting till Turkiet för att där tillverka egna bilar. Om det skulle bli på detta ser jag nog ändå helst att Saab AB och Scania håller fast i varumärket och inte låter det hamna på några inhemska turkiska bilar.

Husqvarna MC är ju italienskt… Eller har varit, i alla fall.

96 V4 1975 ”Bollen”
96 V4 1979 ”Sköldpaddan” (fast eg dotterns)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng