Sv: Re: Saabsåpan

Forum Övrigt Allmänt Saabsåpan Sv: Re: Saabsåpan

#39006
900jubileum
Deltagare

Det kan ju också vara så att Youngman är lite för entusiastiska i sina försök att ta över Saab. Det kan ju exempelvis vara så att förvaltarna inte tar in några konkreta bud ännu. Enligt turkiska Brightwell, som förhandlar med GM: http://ttela.se/ekonomi/saab/1.1517045-brightwell-vi-forhandlar-med-gm-, inväntar man instruktioner från förvaltarna för att sedan kunna lägga ett bud.

Och det vore ju såklart det allra bästa att någon intressent (ex. Brightwell) kom överens med GM om tekniklicenserna men jag har svårt att tro att dem kommer att släppa dessa till Youngman eller något annat kinesiskt bolag. Det är bara att hoppas på det bästa! Det känns i alla fall lite tröstande att museet bevaras så man har en stolt och fin historia att se tillbaka på ;).

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng