Sv: Re: Saabsåpan

Forum Övrigt Allmänt Saabsåpan Sv: Re: Saabsåpan

#44888
96GT
Deltagare

@phermansson wrote:

Utvecklingen och tillverkningen av elbilar kommer också kompletteras med traditionell biltillverkning i Trollhättan. Det handlar om bilar utrustade med motorer med låga koldioxidutsläpp. Det uppger källor till Dagens Industri på torsdagen.

http://di.se/Default.aspx?pid=270108__ArticlePageProvider&epslanguage=sv

Antalet rykten och spekulationer blir ju inte färre nu direkt 🙂

Många turer blir det.

Det jag funderar var blev SAABs själ, den svenska ingenjörskonsten och designen av? och som vi alla älskar. Här pratas de bara om elbilar som skall säljas med japansk teknologi i Kina och USA? Koppling mellan SAABs vapen i Indien. Som jag förstår det har NEVS bara köpt fabriken och 9-3an. I ren desparation för att får tag i varumärket skall Indierna sätta samman bilar i Trollhättan.

Som SAAB fantast ser jag ingen kopplingen mellan SAAB och de nya ägarna. Som det ser ut just nu kan NEVS hellre ha NEVS som varumärke. SAAB varumärket kan säljas senare til någon som önskar att bygga vidare på SAAB traditionen i Sverige och Trollhättan.

Jag kan ha fel, det har jag haft förr…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng