Sv: Re: Saabsåpan

Forum Övrigt Allmänt Saabsåpan Sv: Re: Saabsåpan

#45631
phermansson
Deltagare

Det rör på sig så sakta… Senaste artikeln från TTELA, från imorse: http://ttela.se/ekonomi/naringsliv/1.1693612-hon-ska-hitta-nevs-nyckelpersoner

…förklarar Jäghem Löfving, som nu, vid 52 års ålder, ska ta hand om rekryteringsuppdraget för NEVS under åtminstone sex månader framåt.

De började för två veckor sedan och har flera hundra intresseanmälningar via NEVS:s hemsida att se över. Men det är ännu tidiga dagar, poängterar Jäghem Löfving och fortsätter:

– Vi har sagt att vi behöver ingenjörer men exakt hur många kommer vi att bestämma successivt tillsammans med ledningsteamet. Det är det vi försöker tillsätta först och intervjuer pågår löpande under sommaren.

Parallellt pågår även avslutningen av försäljningen av konkursboet som beräknas fortgå under sommaren. När den är klart får NEVS formellt tillgång till Stallbackafabriken,

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng