Sv: Re: Saabsveriges hetaste nummer!! / Saab 92 husbil

Forum / Modellspecifika forum / 92/93 / Saab 92 husbil. Igen. / Sv: Re: Saabsveriges hetaste nummer!! / Saab 92 husbil

    juli 13, 2008 at 23:39 #123933
    Chakka wrote:
    Men för f… Är den redan körbar!?

    Japp!!

    Ny VIDEO som ersätter den förra *ler*

    Ramsele var en höjdare kan jag berätta för alla som inte var med. Fullständigt kaos när vi på förmiddagen körde in bägge husbilarna tillsammans med en lång svans med twostrokers på området. Sedan defileringskörde fram på byn och parkerade på länsvägen mitt i centrum för att handla upp grillkäk till alla hungriga medlemmar.
    Ett gäng tog på sej att fixa grillar och mat, under tiden jag och några medhjälpare var ute och körde bägge husbilarna + en personbil med Claes Johansson från Klassiker i skuffen för video och foto. Folk glodde som om dom hade betalt *skrattar*
    Nere på Johannessons gård bakom verkstan där bägge husbilarna byggdes blev det sedan käk, öl och en massa skvaller om alla som inte var där och det var en strid ström ner till verkstan hela natten med nyfika människor.
    Höjdaren kom sedan på morgonen när vi övernattande medlemmar (föreningen hade fått låna ett helt hus drygt 2km från byn) satt i köket och käkade frukost och hörde vrålet… Ute på vägen kommer Claes i full rulle med vår husbil… Härligt busigt, olagligt och jävligt fränt :hype:

    Mycket mer bilder och tok finns givetvis på Föreningen Saab92H
    Inte medlem än? kanske dags att bli det då så du inte missar nåt… *blink*