Sv: Re: Saabsveriges hetaste nummer!! / Saab 92 husbil

Forum Modellspecifika forum 92/93 Saab 92 husbil. Igen. Sv: Re: Saabsveriges hetaste nummer!! / Saab 92 husbil

#123999
hotrodder
Deltagare
loop wrote:
Ibland så längtar jag hem till Norrland.

Snyggt jobbat!

Men hur är den att köra då?

Ehh man kan säga såhär… Själva körställningen är minst sagt intressant med växelspaken mellan benen, pedaler som är likt bingolotto att hitta och styrningen från den helt horisontala ratten alldeles i knät… Du sitter i princip mitt i bussen som känns bred som en tradare och blott vetskapen om att framhjulen har samma spårvidd som 92´an orginal får mentalt hisnande chassie reaktioner. Men när man väl fått in lite snits så funkar det rätt bra fast… Tror inte man ger sej på några direkta långresor efter en bred europaväg där långtradarna kör om en som ljudlösa fjärrmissiler när man bullrande vaggar fram i 65-70km/h

Claes husbil är så totalt annorlunda att köra, den är likt en äldre folkvagnsbuss i uppförande fast tanken säger att du åker i en husvagn *skrattar* Den har en vettig rattvinkel, pedaler på rätt ställe och känns trygg även i nittio. Enda böket med den är det aviga växelschemat. Har för mej ettan är nere till höger och fyran där ettan i vanliga fall ligger.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng