Sv: Re: Saabträff 28 juli på Nostalgicafét i Tryde/Tomelilla

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter Saabträff 28 juli på Nostalgicafét i Tryde/Tomelilla Sv: Re: Saabträff 28 juli på Nostalgicafét i Tryde/Tomelilla

#46072
Jonas Åberg
Moderator

Jag kom lite sent då min pappa så ATT det var på söndagen, tills Han ringde kl 10 och sayt att de är i dag. Ups.. jag stängde av svetsen släckte i garaget lastade in familjen i bilen sen bar det i väg från Trelleborg. När vi komm till Ystad la bromsen av precis vid mekonomen. Svängde in där och fick nya packningar. Ja JAG fick faktiskt dom så ett stort TACK. Vek av till Borrby och farsans garage ( där bilen föddes i denna skepnad) . Av med huvudcylinder, bytte packningarna och svalde en kopp kaffe. Sen bar det iväg igen nu mot Tryde. I Tomelilla åkte bromspedalen i golvet igen. Men fram kom vi. Där kopplade vi av vacumslangen till servon sen gick det hem, lite hårdtrampad kanske. Ska väl inte klaga men de var 1:a haveriet sedan bilen var klar 2000.

Vi skulle köra TT men hon var inte sugen så det blev alltså den modifierade 99:an även den ingår i SAABklubben även om de gamla dekalerna STCS sitter kvar.

JAG får väl hoppas att man kan hinna vara mer social en annan träff.

Jonas. :wrench

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng