Sv: Re: Saabträff Bergbybanan i Vendel 21-23/8

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter Saabträff Bergbybanan i Vendel 21-23/8 Sv: Re: Saabträff Bergbybanan i Vendel 21-23/8

#160925

nilhort
Deltagare

Ja nu i sommartider och semestertider finns det hur mycket som helst för alla motorentusiaster att bevista. Lokalt eller hela riket,nyss avslutade midnattsolsrallytt var både en fartfest och en möjlighet att beskåda och beundra fina bilar,fantastiskt!I trollhättan kunde Saabklubbens möte besökas och där kan man ju alltid träffa likasinade och utbyta erfarenheter och behovet av delar kan ju alltid fyllas på efter årets mekningar i garaget.Hoppas det får fortsätta.
Rätviksveckan har ju precis startat och där kan man ju alltid göra dagsutflyckter eller ”ligga på camping hela veckan lång”
för att skapa kontakter eller träffa gamla bekanta,mycket roligt!Men en annan jobbar ju denna vecka,inte bra!
Nä så jag tänkte vurma för att så många som möjligt hälsar på oss i Vendel på saabträffen i Augusti,väl möt.Det kommer att bli kul.Både camping och gamla bekanta med diverse aktiviteter.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng