Sv: Re: Sabträff i Höör 26/4

Forum Lokalsektioner Saab Skånia Sabträff i Höör 26/4 Sv: Re: Sabträff i Höör 26/4

#174984
saabmicke
Deltagare

Så närmar det sig och vi är givetvis nyfikna på hur många vi blir…
När vi bestämde oss för att ordna träffen så var vi överens om att vi skulle vara nöjda om 10 bilar dyker upp.
Ny fyller vi iofs den kvoten själva med råge… men vi hoppas givetvis på god uppslutning.

Det är gott om plats på planen runt ColorGlo/Åkessons men när Ni kommer så var uppmärksamma på var Ni blir anvisade att parkera.
Fram till klockan 13 har en del butiker forfarande öppet så vi får respektera att hålla deras p-platser fria.

När Ni kommit så ser vi gärna att Ni kommer in och ”anmäler” Er.. Ni får då en liten lapp där Ni kan skriva lite om Er bil etc och lägga i vindrutan.

Reg numret sparas för att sedan delta i en utlottning av två fina priser skänkta av ColorGlo respektive Åkessons Bilvård. 1:a pris är en sk. ”Stop-Age” behandling av inredningen (gäller alla typer) till ett värde av 3.500,-. 2:a pris är en komplett polering av Din bil hos Åkessons till ett värde av 2.000,-. Glöm med andra ord INTE att anmäla Dig när Du kommer….Det kan löna sig….

Vi har inget program utan syftet är som tidigare sagt helt enkelt att träffas i en god ”Saabanda” och ha ett par trevliga timmar tillsammans. Förutom tävlingen där fina priser skänkts av Håkan och Uffes respektive företag så har vi även försökt få till en del överraskningar…
Vill ju inte lova för mycket men en liten kul grej är i alla fall klar och den kommer Jonas Valpen Åberg att visa upp under morgondagen.
Säger inte mer än så just nu, men kan avslöja att det är en superläcker grej som jag vet att många kommer att gilla…
Vi har evt en grej till men om det blir av vet vi inte förrän under morgondagen.
Vi hade ett besök på gång av en ng9-5 SportCombi men dessvärre så funkade detta inte tidsmässigt den här gången…. Oavsett vilket så tror vi på en kanonträff i morgon, vädret skall ju bli bättre än perfekt..

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng