Sv: Re: Säkrare hemsida/forum för Saabklubben

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Säkrare hemsida/forum för Saabklubben Sv: Re: Säkrare hemsida/forum för Saabklubben

#200016
Jonathan
Deltagare

En uppdatering här: användare med vissa webbläsare och/eller operativsystem har rapporterat att man får ett felmeddelande om SSL-certifikatet vid besök på vår hemsida/forum. Det har främst noterats med Android 4.4, Google Chrome samt i Windows Phone (Internet Explorer). Det är dock fullt möjligt att klicka på ”avancerat” (eller liknande, jag har själv inte sett felet) i felmeddelandet och godkänna vårt SSL-certifikat manuellt, så man slipper få detta felmeddelande.

Felmeddelande kommer försvinna när vi byter server här i december (viewtopic.php?f=43&t=43531). Till dess kan jag inget göra, så det hjälper inte att fortsätta rapportera detta till mig.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng