Sv: Re: Säkring Tändning Lucas T16 – går hela tiden

Forum Modellspecifika forum OG900 Säkring Tändning Lucas – Löst, kabelproblem! Sv: Re: Säkring Tändning Lucas T16 – går hela tiden

#182667
saabaero
Deltagare

@Turbocab wrote:

Å andra sidan så rimmar ju en trasig kabel väldigt bra med problemet jag hade. Isåfall är det andra gången på kort tid jag har en kabel som är av i en og900 där man inte förväntar sig det. Jag börjar nu mer och mer luta åt att kabel och el är dessa bilars akilleshäl, åtminstone på vinterkörda bilar där salt och fukt gjort sitt.

För nu är fallet löst i alla fall. Nu skall jag bygga mod igen och byta toppen, kamkjedjan, avgas-systemet och fjädrar plus dämpare. 🙄

Trevligt att du hittade felet.
Ett å annat elfel har man ju varit med om men min erfarehet är också att det ytterst sällan är elkomponenter som går sönder utan det är oftast i kablage eller kontaktstycken man har problem.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng