Sv: Re: Säkringsschemat i säkringsdosan

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Säkringsschemat i säkringsdosan Sv: Re: Säkringsschemat i säkringsdosan

#42234
jf-jf
Deltagare

Tackar för bilden! Då är det vindrutetorkarmotorn säkring som går hej vilt. Tror jag plockade loss torkarens jordkabel kanske glömde sätta tillbaka den. Skulle det kunna orsaka att säkringen brinner?

Sen skulle jag gärna ha en beskrivning eller ett kort på hur startmotorn ska kopplas in. Tog inget kort på den när jag lyfte ut motorn och i elschemat framgår inte riktigt vart kablarna ska sitta. I schemat ska kabel 1,2,84 sitta i startmotorn. Kabel 2 ska vara röd enligt elschemat. Men det verkar den inte vara i min bil ( och jag är 99,9 % säker att ingen har mixtrat med elen i bilen sen förr.) Den enda röda kabeln jag har ska sitta i generatorn.

Jag vill minnas att det endast satt två olika plus kablar kopplad till den. en grov svart och en gul. De båda har jag koll på.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng