Sv: Re: Samma Windowslicens på flera burkar

Forum Övrigt Off Topic Samma Windowslicens på flera burkar Sv: Re: Samma Windowslicens på flera burkar

#99030
enor
Deltagare

Hur tidskrävande är det att sätta sig in i Linux? Jag tycker det låter sympatiskt, men är egentligen inte tillräckligt intresserad för att ta reda på det av ren utforskarglädje.

Vilka problem kan man stöta på som vanlig husbehovsanvändare?

Om du använder datorn främst till att surfa med och skriva dokument på, dvs som minst 90% av alla användare, kommer du inte att få några som helst problem. Jag rekommenderar en linuxvariant som heter Ubuntu – (http://www.ubuntu.com); På alla de tre burkar jag har testat det har det installerats utan några som helst problem – allt bara fungerar, kort sagt! Och paketet innehåller alla de program du kan behöva till dina vardagssysslor. Om jag inte vore beroende av att synka kalendern i min mobiltelefon mot datorn (och Nokia har av någon anledning inga program för att synka mot Linux) så skulle jag lämna Windows för gott!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng