Sv: Re: Sämsta Saaben någonsin?

Forum Övrigt Allmänt Sämsta Saaben någonsin? Sv: Re: Sämsta Saaben någonsin?

#167418
turbocab
Deltagare

Har redan sagt det, 9000 2,3i runt 1991 ligger bra till för mig. En dyr komplicerad maskin som inte tillför mkt utan Turbo i bilen och en djävulsk massa rost eftersom bilarna ännu inte galvades då. Men ng900i 1994 i standardutförande är fan inte mkt hurra över heller, riktigt trist vagn med kass vägkänsla. Saab Sonett ligger bra till också, mkt märklig design och sjukt dåliga prestanda för att vara en ”sportbil”. Sen att den är cool är en annan sak och bra mkt häftigare nu än då, men som produkt då det begav sig känns det väl grymt misslyckat.

TurboX sade någon – egentligen är den så rätt på många sätt, men vikten och förbrukningen gör ju att den missar helt. Men kanske vi skall se den som en ren sportbil och acceptera förbrukningen? Men då missar ju även den målet… Så jag är benägen hålla med, ingen höjdarvagn det heller faktiskt. 10 år för sent kom den.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng