Sv: Re: Såna dj-a idioter!!

Forum Övrigt Off Topic Såna dj-a idioter!! Sv: Re: Såna dj-a idioter!!

#105907
roger
Deltagare

Företeelsen är varken något nytt eller ovanligt. Hänvisa till Sbf är oftast rätt svårt eftersom dom bilarna i de flesta fall inte får köras i något Sbf sanktionerat arrangemang pga att dom inte är byggda enligt ett regelverk utan är byggda efter vad som är ”häftigt” i betraktarens ögon. När jag var 18-20 år i början av 80-talet så var det lördagsnattens nöje att kolla på, då var det trimmade V8:or, numera är det väl tryck o pysligan som leker där.

Det jag drar paralleller till med tanke på era kommentarer och innehållet i aftonkompostens artikel är väl alla idioter som parkerar i Stockholm, mitt i en fil, på med varningsblinkers och så går dom och gör sina ärenden… Det är väl i mina ögon inte ett smack skillnad mot att stänga av E4an om man ser till hindrandet av eventuella transporter med ambulans eller brandkår?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng