Sv: Re: Såna dj-a idioter!!

Forum Övrigt Off Topic Såna dj-a idioter!! Sv: Re: Såna dj-a idioter!!

#105914
Martin
Deltagare
Roger wrote:
…. alla idioter som parkerar i Stockholm, mitt i en fil, på med varningsblinkers och så går dom och gör sina ärenden… Det är väl i mina ögon inte ett smack skillnad mot att stänga av E4an om man ser till hindrandet av eventuella transporter med ambulans eller brandkår?

Då utryckningsfordon påkallar fri lejd genom att använda sirén och blåljus, brukar folk flytta på sig. I detta fall har några beslutat sig för att spärra av en Europaväg. Knappast jämförbart med en felparkerare på Vallhallavägen. Den knäppgök som lämnar bilen på gatan med varningsblinkers blockerandes en fil, gör det knappast organiserat, så jämförelsen bleknar.

Då Nynäsvägen spärrades av i höjd med Skogås 27/8 2006 fastnade en ambulans i köerna. Har gaspellarna glömt det? Källor:
http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=23071&p=1 och
http://kyrkoordnaren.blogspot.com/2007/05/petimterper-2.html

Ändå väljer man att med hjälp av medhjälpare att spärra av Sveriges mest trafikerade väg. Alltså tar man en kalkylerad risk med andra människors liv. Har man sån koll på alla brådskande transporter, blåljus eller inte, att man vet att ingen kommer? Tror inte det. Vägen kanske var avspärrad i fem minuter, men det är inte liktydigt med fem minuters försening.

Jag tycker absolut att det behövs en motorbana. Blackrace i Stockholm skall tydligen dra igång igen till sensommaren. Uppe i Norr har de ”Blackrace Pro” på Fällfors gamla flygbas. Är det till för de riktigt snabba bilarna? http://www.blackrace.nu

Oavsett vad man tycker om Stockholm Marathon är det en aktivitet som har ett lagligt stöd och som annonseras i god tid.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng