Sv: Re: Sänkning

Forum Övrigt Allmänt Sänkning Sv: Re: Sänkning

#76010
chriss
Deltagare

fuling:
Jag kan inte riktigt hålla med om de du har sagt…

Har du testat ”sänkfjädrar” kilen fjädrar själv?
eller liknande?
Visst blir de mkt på utseendet, det fick igång ett par diskutioner på martima torget sist, va en kille som trodde mina fjädrar va helt slut

Men att det inte har någonting med väghållningen stämmer inte alls…
”Stora rondellen” som vi har här i Mölndal är populärt bland mina kompisar att testa väghållning, stort öppet så man ser och tre kvarts varv gäller.

Innan me org stöddämpare och fjädrar, bak visserligen halv kass,165/65/15 däck 40-50km/h med kraftig understyrning…
Nu med kilen fjädrar och (biltema olje dämpare(rent skräp, ångrar köp) och 185/65/15 är det numera ingen problem att hålla 70+!

och bilen har blivet grymmt mycket roligare att köra! Gokart känlsa.

Och jag tycker att progresiva fjädrar e helt grymmt så man behåller lite komfort almänt och sedan när man kör inspirerat och trycker till i svängarna får man en styvare känsla, som är mer förutsägbar än vanlig dämpare som för det första sjunker ihop mycket från börjar så bilen verkligen lutar, och sjunker ihop en bra bit till ifall svängen guppar/sjunker/höjs…

Men som jag alltid har sagt, det går fort när man inte bromsar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng