Sv: Re: Sätta ut pris eller inte?

Forum Övrigt Off Topic Sätta ut pris eller inte? Sv: Re: Sätta ut pris eller inte?

#166934
phermansson
Deltagare
Stefan wrote:
Jo men har man en regel som säger att pris ska ingå så lär man dra det den hårda vägen och verkligen se till att reglerna efterföljs också? Man hänvisar till forumsreglerna och tar bort annonsen. Svårare än så kan det inte vara.

Man kan inte ha regler som säger en sak och sen bara puffa nån lite i sidan lite försiktigt och viska nåt om att man bär sig dumt åt. Det kommer aldrig att fungera.
Alla forum fungerar olika och det kan ju bero på att reglerna är olika men här får jag känslan av att allt hela tiden ska ändras och modifieras in i det oändliga. Det var tydligen en omröstning om annonsernas utformning tidigare och hur många procent av deltagarna här läste verkligen det och röstade? Hur utslagsgivande är en sådan sak?
Jag tycker såna här saker som regler och så ska skötas av de som är utsedda att sköta ruljangsen och sen ha regler som gäller ett tag för ska det ändras och bestyras om smådetaljer hela tiden så får man ju läsa stadgar och forumsregler hela tiden?

Den ansvarige för saken ifråga måste väl ändå ha mandat att vara just ansvarig och därmed ta en del beslut eller är det så i det normala arbetslivet att chefen hela tiden frågar sina undersåtar hur han bäst ska sköta sitt arbete?

Nja det där tycker jag låter som en diktatur 🙂 Om någon enväldigt hittar på regler som en större del av användarna inte gillar så brukar det inte gå bra. Reglerna ska enligt min mening vara väl underbyggda av användarna, annars blir det just det här problemet som är med pris/inte pris. Moderatorerna får jobba hårt för att regeln ska följas, och det uppstår ofta konflikter.
Vi har ju sagt att regeln finns och ska följas, men i praktiken har den vägen inte fungerat tillfredsställande. Alltså måste vi diskutera om regeln ska ändras.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng