Sv: Re: Sätta ut pris eller inte?

Forum Övrigt Off Topic Sätta ut pris eller inte? Sv: Re: Sätta ut pris eller inte?

#166768
rodder76
Deltagare

Personligen anser jag inte att det är ”svart eller vitt”.

Eftersom det är människor som skriver annonser och människor som kontrollerar att regelverket följs.
Kan man inte ”bara” uppmana annonsörer att sätta ut pris i största möjliga mån, men även acceptera säljare som skriftligt anger att det är ett bud som gäller.
I vissa fall när man ska ha ”garagerensning” så är man inte ute efter maximalt betalt, utan bara så pass bra att man ”orkar” enegera sig i försäljning med allt som det innebär, istället för att åka till tippen med det. Både jag och några av mina vänner har slängt bildelar för tiotusentals kronor, bara för att man inte orkar hålla på med ”idioter”.

Att inte tillåta bud, utan hänvisa till Tradera eller liknande auktionssida tycker jag inte heller är rätt väg att gå. Vissa prutar gärna på priset, bara man vet att de hamnar i ”rätt händer”, andra gillar inte försäljningstvånget man hamnar i på Tradera.

Så uppmaning där ALLA annonser ska innehålla pris eller förklarande omständigheter vid frånvaro av pris. Det är min vilja.
Mer jobb för moderatorerna kanske, men det verkar som ni redan nu sitter och kommenterar ”alla annonser”

MVH//

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng