Sv: Re: Segt !

Forum Övrigt Off Topic Segt ! Sv: Re: Segt !

#68811
Martin
Deltagare

Hej!

Jag har inte svarat beroende på att jag varit utomlands på tjänsteresa en dryg vecka.

Det är svårt att svara exakt vad det beror på att några upplever sajten som långsam. Jag behöver veta mer om vilken webläsare och uppkoppling samt om man upplever problemen även på andra sajter. Annars har jag ungefär lika mycket att gå efter som bilmekanikern som får ett samtal från en kund som säger att ”min bil går långsamt, vad är felet?” Trots allt kan man se något positivt i reaktionerna. Det positiva är att sidorna engagerar.

Sajten testas givetvis med ett antal webläsare, skärmupplösningar, operativsystem. Som ledning använder jag den statistik som finns tillgänglig över vilka konfigurationer som används. Jag testar också med olika uppkopplingshastigheter 33k, 56k och 10Mbit. Det nya utseendet har endast mycket marginellt påverkat sidorna.
Med tanke på att en del som har mycket snabba förbindelser upplever sidorna mycket slöare tyder på att det är något annat som drar ned hastigheten. Jag har givetvis anmält detta till vår leverantör och avvaktar svar.

För en tid sedan var Anslagstavlan mycket långsam utan att jag för den skull gjort några ändringar. Nu verkar det fungera bättre. Jag har som sagt planer på en Anslagstavla som kan hantera mer trafik, men just nu är jag inte nöjd med funktionaliteten, därför får det vänta tills det känns bra

Jag tolkar några av insändarna som att det nya utseendet inte tillför något. Lite synd faktiskt, med tanke på att det nu är möjligt att nå nästan hela sajten med ett musklick, På varje sida har det tillförts cirka 500 tecken.

Någon genomgripande förändring kommer dessvärre inte ske eftersom jag har annat som pockar på uppmärksamheten (läs min familj och mitt arbete). Tid för större förändringar lär det inte bli förrän efter midsommar. Om något skall förändras behöver jag mer hjälp. Men det finns väl tjogtals som vill hjälpa till?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng