Sv: Re: ”Ska bara” sa Alfons Åberg

Forum Övrigt Off Topic "Ska bara" sa Alfons Åberg Sv: Re: ”Ska bara” sa Alfons Åberg

#69510

saab v4-ever
Deltagare

Hade en 99:a med trasigt förarsäte, de där gummistropparna under hade gått sönder. Det fick bli en trave telefonkataloger under istället. Funkade jättebra tills man gasade, då åkte katalogerna bort och vips så kändes det som man satt på toaletten, å man fick titta mellan ratten och instrumentbrädan. :confused:
En kompis reparerade avgassystemet på sin 99:a med plåt från coca colaburkar och avslutade lite snitsigt med att hänga upp det i ståltråd. Vid besiktningen så gick den hänynslösa besiktningsmannen fram med sidavbitaren, knips, knips, knips. Vid nästa start av motorn lät det brööööööl å avgassystemet blev kvar i hallen. Den Indiskt gula 99:an hade inte mindre än 14 bortamatcer i protokollet som var på två sidor. 😮 Det otroliga var att kompisen gav sig f…n på att få igenom den, och han lyckades faktiskt. Tyvärr skrotades bilen nästkommande år.
///Harald

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng