Sv: Re: Skiljer sig ryggstöden åt mellan 70-tals V4orna?

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Skiljer sig ryggstöden åt mellan 70-tals V4orna? Sv: Re: Skiljer sig ryggstöden åt mellan 70-tals V4orna?

#131193
jonas e
Deltagare
magnus i uppsala wrote:
Jag precis skaffat en Saab 96 från 1974. Sätena saknade nackstöd och jag har hittills bara lyckats köpa bara ett… men hur bär jag mig åt för att fästa det. Då jag tagit bort pluggarna och skjutit ner stålpinnarna tar det stopp med ca 5cm kvar. Dvs 5cm stål mellan ryggstödet och nackstödets underkant.

Kan det vara så att det inte går att sätta nackstöd på just de stolar jag har? Tacksam för input om detta.

Trevligt, jag har nyss skaffat en Saab 96 från 1975. På den hade den förre ägaren demonterat nackstöden. Minns att de kärvade en aning då jag skulle sätta tillbaka dem, fick använda ett visst mått av våld så att de kunde sättas på plats.

Känns det verkligen tvärstopp?, ta en smal stav eller nåt och för ner i fästet och mät djupet. Ta lite olja på nackstödsfästena, så glider de nog ner. Låter inte som en allt för omöjlig uppgift du har framför dig.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng