Sv: Re: Skillnader 95/96, årtal extrabaksäte

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Skillnader 95/96, årtal extrabaksäte Sv: Re: Skillnader 95/96, årtal extrabaksäte

#173115

Min brukis har fläskläppar och elbakruta men temp- och tankmätarna sitter vertikalt kl. 9 och 3. Hastighetsmätaren sitter till höger medan instruktionsboken visar den till vänster. Kan förstås ha bytts och flyttats om i efterhand, men övergången på sådana små detaljer var säkert inte strikt modellspecifik.

Projektbilen (ska bli kortnos TT) hade INTE elvärmd bakruta så den är definitivt före 75B. Men den har också rullbälten bak och borde då inte kunna vara -74 eller äldre. Den har runda vita backljus, jag antar de är extraval eftersom varken min 75B eller reservdels 76:an har backljus över huvud taget.

Saab var väl bland de första med elvärme i framstolarna som standard? Jag hade det i 73:an för 20 år sedan. Å andra sidan var de märkligt sena med backljus och elbakruta. Jag hade elruta på en fiat från 1971. Min 96:a från -73 hade manuell choke men vad jag förstått var det många som lät bygga om bilarna i efterhand.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng