Sv: Re: skillnader chassi 99 – V4

Forum Modellspecifika forum 90/99 skillnader chassi 99 – V4 Sv: Re: skillnader chassi 99 – V4

#118816
rallyelwood
Deltagare

Jag har ju läst någonstans att sänkningsflädrar har samma karakteristik som originalfjädrarna men med mindre stigning. Iofs om originalfjädrarna är för mjuka så blir så klart även sänkfjädrarna för mjuka. Har jag fattat det rätt?

”Huvsvagnsfjädrarna” bör väl vara styvare än original, menar du att även dem är för mjuka? Varför skulle jag vilja sätta dem fram då? Om inte annat för att göra bilen mindre understyrd förstås.

Jag krånglar väl till det mer än nödvändigt, sam vanligt. Inom ca 6-18 månader planerar jag ganska rejäl ombyggnad av chassit, med bl.a. anpassning till coil-overs, men just nu ”behöver” jag ett mellanting som inte kostar mkt pengar, men som ändå ger en trevligare bil på banan än med originaluppsättning. Hur man nu skall definiera ”trevligare”…

Vh. Henning
Saab 99 GLT16 -84
Kobolt Runabout (Super-7-replika)
http://hoftware.com

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng