Sv: Re: Slå samman samtliga Saabklubbar i Sverige till en!

Forum Övrigt Allmänt Slå samman samtliga Saabklubbar i Sverige till en! Sv: Re: Slå samman samtliga Saabklubbar i Sverige till en!

#64112
jorgen
Deltagare

Tydligen var detta ett något minerat område! Visst finns det fördelar och nackdelar med förändringar. Vi människor är lite förandringsobenägna, man vet vad man har men inte vad man får.

Vi bör titta framåt och här är några argument för en sammanslagning.

1. Storleken har betydelse!
2. Det är intressant med alla Saab modeller, inte bara ex. Sonetter
3. Internet använding som redan är det stora sättet att köpa/sälja bilar/delar träffar möten mm. En internet site där all information skulle finnas är att föredra.
4. Större deltagande i träffar och möten
5. Enklare samarbete med SAAB Automobile genon en klubb.

Jag tror inte att ex. Sonetterna skulle komma i skymundan, tvärt om ett ökat intresse för dem om klubben blir riktigt stor. de flesta har kanske en modern och en gammal bil. Eller funderar på en gammal bil.

Vi får inte glömma bort de som intresserar sig i kvalitativa renoveringar av bilar som nästan blir bättre än den dag de rullade av bandet. Det kanske inte skall gå att göra mer än en inteckning på ett vandringpris? Detta skulle sannolikt sporra flera att göra fina renoveringsarbeten om de inte visste att de var slagna på förhand!

Det är roligt att se att många intresserar sig för denna debatt.

Jörgen

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng