Sv: Re: Slå samman samtliga Saabklubbar i Sverige till en!

Forum Övrigt Allmänt Slå samman samtliga Saabklubbar i Sverige till en! Sv: Re: Slå samman samtliga Saabklubbar i Sverige till en!

#64115
fuling
Deltagare

Man får med en stor klubb en större gemensammahets känsla kan jag tänka mig. Men som har sakts tidigare så kan risken finnas att det blir för stort, men det går nog att lösa.
Så någon form av underklubbar som är inriktade på modell eller dylikt är nog ett måste.
Dessut så är det nog lättare med reservdelar även för typ Sonetter att ingå i en större klubb för det finns mera tyngd bakom en storklubb.
Undersektionerna skulle då kunna fokusera mer på sin speciella inrikting, reservdelar mm.
Det finns även risker med små klubbar, försvinner eldskälarna så dör klubben eller så kan det blir en klubb för inbördes beundran.

På tal om renovering:
En orenoverad frisk gammal bil med div små skavanker är fa.. så mycket skarmigare än en renoverad bil,som i många fall till och med är överrenoverade.

Sonett klubb:
Att inte villa vara med i en större klubb måste bero på andra anledningar, som jag har svårt att förstå.
Det finns ett antal modeller på saab genom åren som inte är vanliga så vad är det med just Sonetter så jätte speciella, ett kapat kortnos chassi med ett opponervänt styren badbaja tidsatt åvanpå
Med andra ord en fabriksbyggd kitcar, eller?
Nu är det risk att jag också åker ut ur sonett klubben

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng