Sv: Re: Snack om 9000 Talladega

Forum Modellspecifika forum 9000 Snack om 9000 Talladega Sv: Re: Snack om 9000 Talladega

#140712
rodder76
Deltagare

Den lilla broschyren om 9000 Audio System har tryckår 1989 med svensk text, uppfiskad av mig på det som då var Saab ANA i Linköping. Tyvärr kan jag inte minnas om det var i samband med lansering av 1990 års modeller eller när jag lyckades sno åt mig den.
Ska försöka fippla lite med den inscannade kopian jag har och lägga upp den.

Det finns ingen anledning att inte tro på dina ord Daniel Eliasson, men samtidigt kan jag inte av din text utläsa om bashögtalare (oavsett CD/CC-kaross) satt standardmonterad i Talladega/CDE/Aero.

Det finns ett flertal personer som håller koll på Aero 1991 historik. Tyvärr så verkar jag relativt ensam om att nysta i Talladegahistoriken, så jag har lite svårt att få rätt på viss typ av information, och som dessutom kan styrkas.
Som liknelse angående ”fakta” så är det flertalet som säger att baslådan satt standardmonterad i Aero 1991. Men ingen har kunnat uppvisa material att den satt standad…. Personligen litar jag förvisso på det dessa personer säger, men samtidigt så är det att granska kritiskt att frågasätta. Om man frågasätter tillräckligt många gånger så kanske lite ny information kommer fram 😉

//

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng