Sv: Re: Snack om 9000 Talladega

Forum Modellspecifika forum 9000 Snack om 9000 Talladega Sv: Re: Snack om 9000 Talladega

#140727
sjuntorpsdaniel
Deltagare

Det lilla systemet fanns till för de som inte ansåg att de behövde mer än det ljud som orginalhögtalarna presterade. Det mindre systemet delade samma framsystem som det stora systemet, men utan delningsfilter. Bak så består standard uppsättningen av en 6½tums bas plus diskant på varje sida i orginaluttagen i hatthyllan. Även de spelar utan delning av frekvensen.

Med standard högtalare menas de högtalare som kunde väljas till bilen om man till exempel ville ha en annan radio i bilen, men samtidigt ha orginal högtalare anpassade för bilens uttag. som en slags förberredelse.

Till detta kunde kunden välja de huvud enheter som ingick i i det stora systemet, äve med CD om man så ville, då följde den mindre 4*20w förstärkaren med, eftersom radion saknar effektsteg.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng