Sv: Re: SOC UK ordnar stor Saab-träff 2008

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter SOC UK ordnar stor Saab-träff 2008 Sv: Re: SOC UK ordnar stor Saab-träff 2008

#108286
Martin
Deltagare

Träffen först
Det är sant att en träff blir internationell om deltagare från flera länder deltar.
Vem som helst kan ordna en träff och bjuda in vem som helst från varsomhelst.

Ulf berättar om de Internationella Saabklubbträffarna. Populärt kallade INTSAAB följt av aktuellt årtal. Tex INTSAAB2006 i Ljungbyhed. De Internationella Saabklubbträffarna är en form av stafettpinne som vandrar mellan de större Saabklubbarna i Europa. Dessa arrangemang samlar flera hundra deltagare, i vårt fall cirka 700 deltagare på INTSAAB2006.

INTSAAB2008 ordnas i Lettland den 8-10 Augusti 2008 och i augusti 2009 är det Holländska Saabklubbens tur. De internationella Saabklubbträffarna ligger normalt i augusti för att inte kollidera med Saafestivalen om de hålls samma år.

Jag ser inget fel i att försynt påpeka att det finns officiella träffar som bestäms och annonseras flera år i förväg i detta sammanhang.

Anslagstavlans utveckling
Framförallt i vintras var det en del diskussioner och ordväxlingar som låg utanför de regler man godkänner i samband med att man anmäler sig. Reglerna syftar till att alla användare skall ha utbyte av forumet oavsett vem man är. Moderatorernas uppgift är att upprätthålla reglerna. Det är det ingen lätt uppgift, det är en frivillig och otacksam uppgift.

Om moderatorer upplevs som webpoliser må det vara hänt. Det ligger i uppgiftens natur. I riktiga polisens uppgifter återfinns ledord som ”övervaka den allmänna ordningen” ”hindra störningar”, ”lämna ….upplysningar och annan hjälp”. Så visst finns det likheter.

Men ”bittra individer” kan jag inte hålla med om. Snarare ett gäng som frivilligt bidrar till att vi kan ha givande diskussioner. Det offentliga skrivna ordet är som alla vet svårt i jämförelse med det ”privata” talade ordet och risken för missuppfattningar är stor. Bland annat därför är det så viktigt med moderatorerna. Populärt eller ej.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng