Sv: Re: Söker motivation

Forum Övrigt Allmänt Söker motivation Sv: Re: Söker motivation

#138079
turbocab
Deltagare

Ta en paus vettja! Ibland behöver man komma bort från Saabar, eller var det nu gäller. Min tjej brukar säga att jag ibland gör grejor med Saabarna för att jag ”måste” inte för att jag vill eller det är det roligaste i världen. Då är det kanske dags att bara släppa av ett tag och skita i det. Grejorna springer ju ingen vart! Träffa andra likasinnade, surfa runt på folks projekttrådar etc brukar hjälpa också ibland när mitt engagemang tryter. När man ser hur andra håller på och får fina bilar så orkar man själv och finner motivationen igen! Sen kanske man ska fokusera också – jag sålde av två st og900Aero i hyfsat/bra skick nyligen, för att kunna fokusera på mina två pärlor istället, två sena TurboS/Aero i toppskick. Så fundera på det, sälj av det som kräver mest jobb och tid, behåll det bästa och gör det toppfint istället. Man kan inte ha allt…. Det har tagit mig några år att inse och jag lär mig fortfarande…. Sen kommer man till en gräns också där det inte är kul längre, och då får man kliva av tåget och börja med nåt annat. Det är inget personligt misslyckande, man ändras helt enkelt!

Det största motivationen just nu är väl annars Saabs framtida öde och det faktum att det kanske bara är våra gammelsaabar kvar om några år som ett monument över Svensk Industri och Trollhätte-”djävlaranamma”. Känn på det.

Lycka till! /Turbocab, og900fanatiker.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng