Sv: Re: Sonett 4 på g??

Forum Övrigt Allmänt Sonett 4 på g?? Sv: Re: Sonett 4 på g??

#115103
rodder76
Deltagare

Nämen se vilken trevlig tråd.

Det är verkligen synd att det inte finns några formar till Sonett Ett som hugande spekulanter kan utnyttja. Jag har (tyvärr) vant mig vid tanken om att jag aldrig kommer ha nån Sonett Ett, detta kanske för att huvudet är fyllt med andra galna tänkbara bilbyggen.
Men det är verkligen synd när man hör om dessa som lagt ner ett enormt arbete på att kopiera en äkta för att framställa sina egna karosser sitter inne med någon form av extrem egoism att de tänker skrota formarna efteråt.
Inombords blir jag så ”förbanna” att kroppen hoppas att deras bilar förolyckas efter att formarna förstörts så att de kan stå där med långnäsa.
Men samtidigt så rycker jag på axlarna och tänker… ja det är väl klart att de vill vara ensamma om något så ovanligt som de lagt så mycket energi på.

Vad jag dock reagerar på är att jag inte kan förstå varför de inte vill sprida Saab-entusiasmen och Sonett-formgivningen. Jag tvivlar på att speciellt många skulle genomföra ett bygge med Sonett-kaross vilket gör att de ändå inte behöver möta en lika dan på gatorna. Dessutom så skulle de kunna begränsa sig att bara sälja karosser utomlands om de nu är så rädda för att den skulle bli för vanlig.
Men mina tankar går mot. Cobran sägs vara den absolut mest byggda KitCar:en och har producerats långt fler kopior och replikor än original-bilar. Ändå ser man dem inte speciellt ofta, antagligen för att det inte finns tillräckligt många handlingskraftiga och intresserade personer i varje stad för att göra bilen ”mainstream”.
Så… jag kan verkligen inte se någon anledning till att inte sälja några extrakarosser, om inte annat för att finansiera lite av sina egna projekt.

Nog yrat av mig.
Hoppas Saab nån gång släpper en Sonett Fyra även om de väljer ett annat namn

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng