Sv: Re: Sonett II

Forum Modellspecifika forum Sonett Sonett II Sv: Re: Sonett II

#119275
emul
Moderator

Här har ni en bild på stackars nr 8, det enda kort jag har. Risig, ensam och grön.

Jo, jag stannade till i Katrineholm för några veckor sen och snodde ditt album, titta i hyllan så ser du en tom rad.. :duck:

Nä, men jag har suttit på några jourpass och haft jävligt tråkigt. Letat, letat, letat och letat ännu mer efter kort på SoneTT / Sonett V4 kopplade till chassinummer i många timmar. Var tvungen att vara där och hade inga patienter. Tänk så mycket man kan få gjort på jobbet.. :whistle: Har ett kort till på 25:an på ”under huven”. Sen några från att den blivit ombyggd och med svenska regplåtar från -98, däremellan ett glapp.

Angående den där röda i mitt inlägg tidigare då. Jag har ett kort till från vad som verkar vara samma fotosession.. Fast med en annan bil! Underligt. Jämför med den bilden i mitt inlägg ovan! Inte samma tanklocksplacering (hur var det med olika placering av dem i enl chassinr?), vindrutetorkare åt olika håll, olika regnummer och olika färg på grillen (eller vad vi nu ska kalla den) i fronten. Den i bilden nedan har jag inte nåt nummer kopplat till, men som sagt nr 30 till den jag postade innan – fast du har säkert rätt i att den inte är 30 om du säger det! :worshippy:

Återkommer om ett par timmar, håller öppen klätterhallen 20-22..

EDIT: Svamlade lite för mycket, fick skriva om så man fattade vad jag menade.. Fortfarande nyfiken på vilka som figurerar i vilka reklambilder!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng